Atletiek

Hardlopen

Voorinschrijving Obbink KWF Run geopend

Op donderdagavond 27 juni houdt Archeus haar traditionele voorjaarsloop, die sinds vorig jaar is omgedoopt tot de Obbink KWF Run. De loop voert dit jaar over een nieuw parcours door het mooie buitengebied ten oosten van Winterswijk. De jeugd kan 1 of 2 km rennen, de volwassen hardlopers kunnen kiezen uit een 5 of 10 km-loop. De voorinschrijving is vanaf heden geopend.

Voor de jeugd is een parcours uitgezet in de directe omgeving van de Archeus-baan. De 5 kilometer voert de lopers over zandpaden in en rond het Gossinkbos. De 10 kilometer gaat over verharde en onverharde wegen door ’t Vosseveld en terug via het Gossinkbos. Onderweg is er een drinkpost met water.

Start en finish bevinden zich op de thuisbasis van Archeus, sportcomplex De Hunenbulten aan de Vredenseweg 136 te Winterswijk.  De prestatielopen over de diverse afstanden zijn geschikt voor zowel trimmers als wedstrijdlopers. In het clubgebouw is gelegenheid tot omkleden en douchen.

Er wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdswaarneming  waardoor van iedere deelnemer de nettotijd in de uitslag komt te staan. De chip is geïntegreerd in het startnummer, zodat de deenemers geen gedoe hebben met het bevestigen en verwijderen van een chip op de schoen.

De starttijden zijn:
19.00 uur:   1 km   jeugd t/m 11 jaar,  kosten 3 euro
19.15 uur:   2 km   jeugd t/m 15 jaar,  kosten 3 euro
19.45 uur:   5 km, kosten 5/6 euro (bij voor- resp. na-inschrijving)
19.45 uur:  10 km, kosten 6/7 euro (bij voor- resp. na-inschrijving).

Bij donatie van tenminste 2,50 euro ontvangen deelnemers een gratis T-shirt. De donaties komen volledige ten goede aan het KWF.

Voorinschrijven kan vanaf heden tot en met 24 juni op inschrijven Obbink KWF Run . Na-inschrijven tot een half uur voor aanvang van de betreffende afstand.
Meer info op https://www.av-archeus.nl/evenement/obbink-kwf-run/