• Datum: 5 oktober 2019
    • Meerkamp: 10.00 - 14.00
    • Mila: vanaf 13.00

Clubkampioenschappen av Archeus

Zaterdag 5 oktober organiseert Archeus weer de jaarlijkse clubkampioenschappen. Voor de pupillen is er een 4-kamp, en voor junioren en ouder de 5-kamp. Voor de 5-kamp geldt: wil je bepaalde onderdelen liever niet meedoen: dit kun je aangeven bij inschrijving

Naast de meerkamp is er ook de 3000 meter voor de lopers. Je mag dit combineren met onderdelen van de meerkamp, als dit kan qua chronoloog.

Deelname is voor leden van Archeus, maar ook voor directe familie van leden. Je kunt je dan inschrijven onder vereniging “onbekend”.
Verder geldt een uitzondering voor Racerunners; ook deelnemers van buiten Archeus zijn welkom en kunnen inschrijven

Wie vallen er in de prijzen? ( NIEUW )

Bij de meerkamp geldt gewoon dat degene met de meeste punten per categorie clubkampioen wordt. Voor de Pupillen zijn er daarnaast nog extra prijsjes voor degenen die de meeste PR’s weten te verbeteren, dus iedereen kan winnen!

Bij de 3.000 meter hebben we een ludieke winnaar, want degene die hier vooraf zijn eindtijd het beste wist in te schatten wint de hoofdprijs.
Dit betekent uiteraard dat er deze keer niet met een horloge mag worden gelopen.

Prijsuitreiking:
13.00u Pupillen
14.30u Junioren/Senioren
LET OP: er is om 14.30u een hapje en drankje voor alle deelnemers tijdens de prijsuitreikingen.

Inschrijven:

Pupillen en junioren worden ingeschreven via hun jeugdcoördinatoren.
Senioren en Masters kunnen zelf inschrijven via Atletiek.nu (houd je Atletiekunienummer bij de hand)