• Datum: 26 september 2021

Clubkampioenschappen av Archeus

Het is weer bijna einde baanwedstrijd-seizoen dus tijd voor de clubkampioenschappen: dit jaar op zondag 26 september, vanaf 10.00u – 14.30u , en iedereen kan meedoen!

Dit seizoen was natuurlijk een rommeltje dankzij Corona, dus grijp deze kans aan om toch nog een wedstrijdje mee te pikken. De volgende onderdelen staan op het programma:

Pupillen:  De athletics-champs meerkamp met estafette, spint, kogelstoten, verspringen en meters maken.

Alle anderen kunnen kiezen of combineren uit:

• Estafette 4x400m (dus zoek snel een 4-tal bij elkaar!!)
  • Meerkamp met 4 onderdelen: spint, kogelstoten, verspringen, 1500m
  • Los onderdeel 3.000m

Meedoen? Ja natuurlijk!

Opgeven kan t/m woensdag 22 september, 18.00u via atletiek.nu: Atletiek.nu – Clubkampioenschappen 2021 – AV Archeus, Winterswijk

Jongere jeugd (pupillen + C- en D-junioren) heeft al eerder bericht gehad, en wordt via de jeugdcoördinatoren ingeschreven

Overige leden kunnen zichzelf inschrijven

LET OP: ook je familieleden mogen deze keer meedoen, dus schrijf ze in!
Vanaf vrijdag 24-9 staat de chronoloog (wedstrijdprogramma) op de website onder bovenstaande link, dus kijk even goed zodat je op tijd bent!

Tot zondag?!!