Clubkleding

Dragen van clubkleding bij alle wedstrijden en prestatielopen.

Het dragen van clubkleding is verplicht tijdens alle wedstrijden en prestatielopen, zoals vastgesteld door de ledenvergadering en vastgelegd in het Reglement Clubkleding.
En het ziet er natuurlijk ook erg fraai uit dat we als Archeus zichtbaar en herkenbaar aanwezig zijn bij alle evenementen.
Ben je nieuw lid, en heb je nog geen kleding? Dat mag natuurlijk geen belemmering zijn om mee te doen aan je eerste prestatielopen.

Clubkleding 2017

Voor de nieuwe wedstrijd clublijn is er weer gekozen voor een samenwerking tussen Archeus en Sport 2000 Leugemors.

Er is gekozen voor de MI Running van Adidas die wij geheel naar eigen smaak/voorkeur hebben kunnen samenstellen. De wedstrijd clublijn bestaat uit een heren, dames en jeugdlijn met daarin verschillende modellen shirts/tops en tights/broeken.

impressie-nieuwe-clubkleding-2017s

De flyer met daarop de modellen en prijzen vind je hier: Archeus clubkleding

Bestelformulier clubkleding

Om voorraden en leveringen soepel te kunnen laten verlopen en om teleurstellingen te voorkomen hebben we samen met Sport 2000 Leugemors besloten om te gaan werken met zogenaamde Pas- en Bestelweken.

De kleding die bij Leugemors hangt zijn pasmodellen en worden niet verkocht.

Iedere eerste 2 volle weken van een nieuw kwartaal kan iedereen bij Sport 2000 Leugemors terecht om kleding te passen en te bestellen aan de hand van bijgevoegd bestelformulier. Aan het eind van de pasperiode wordt de totale bestelling door Sport 2000 Leugemors geplaatst bij Adidas waarna het wordt gemaakt en geleverd.

Levering zal ongeveer 4 tot 6 weken duren! (vanaf de laatste besteldag van die periode)

De Pas- en Bestelweken  voor 2017 zijn:

Tijdens openingstijden bij Sport 2000 Leugemors

• 5 tot en met 21 januari
  • 3 tot en met 15 april
  • 3 tot en met 15 juli
  • 2 tot en met 14 oktober

Tijdens de eerste Pas en Bestelperiode in januari is Sport 2000 Leugemors op woensdagavond  11 januari speciaal voor Archeusleden geopend van 18.00 uur tot 20.00 uur.

Vul voordat je gaat passen al je persoonlijke contactgegevens in op het bestelformulier. Dit formulier is hier te downloaden of te verkrijgen bij Sport 2000 Leugemors.

De bestelformulieren zijn alleen per persoon te gebruiken.

Kledingcoördinator: Lianne Bosch
email:  clubkleding@av-archeus.nl

Aanbod 2e hands kleding

Leden kunnen zelf 2e hands clubkleding en schoeisel (bijv. spikes) aanbieden via het daarvoor bedoelde prikbord in het clubgebouw.