Clubkleding

Het dragen van clubkleding is verplicht bij deelname aan alle wedstrijden en prestatielopen, zoals vastgesteld door de ledenvergadering en vastgelegd in het Reglement Clubkleding.
En het ziet er natuurlijk ook erg fraai uit dat we als Archeus zichtbaar en herkenbaar aanwezig zijn bij alle evenementen.
Ben je nieuw lid, en heb je nog geen kleding? Dat mag natuurlijk geen belemmering zijn om mee te doen aan je eerste prestatielopen. In overleg met de kledingcoördinator ( clubkleding@av-archeus.nl ) is er altijd wel een mouw aan te passen

Houd rekening met een levertijd van ongeveer 6 weken.

Naast de wedstrijdlijn is er ook de mogelijkheid om een trainingspak te bestellen. Deze is ook buiten de pasweken om te bestellen.

De complete informatie over de wedstrijdlijn vind je in de clubflyer en het trainingspak kun je hier downloaden:

Clubflyer Archeus

Trainingspak en -top

Kledingcoördinator: Anouk Schreurs
email:  clubkleding@av-archeus.nl

Aanbod 2e hands kleding

Leden kunnen zelf 2e hands clubkleding en schoeisel (bijv. spikes) aanbieden via het daarvoor bedoelde prikbord in het clubgebouw.