Clubkleding

Het dragen van clubkleding is verplicht bij deelname aan alle wedstrijden en prestatielopen, zoals vastgesteld door de ledenvergadering en vastgelegd in het Reglement Clubkleding.
En het ziet er natuurlijk ook erg fraai uit dat we als Archeus zichtbaar en herkenbaar aanwezig zijn bij alle evenementen.
Ben je nieuw lid, en heb je nog geen kleding? Dat mag natuurlijk geen belemmering zijn om mee te doen aan je eerste prestatielopen. In overleg met de kledingcoordinator is er altijd wel een mouw aan te passen

Voor de clublijn is er gekozen voor een samenwerking tussen Archeus en Sport 2000 Leugemors.

De MI Running-lijn van Adidas hebben wij geheel naar eigen smaak/voorkeur kunnen samenstellen. De wedstrijd-clublijn bestaat uit een heren, dames en jeugdlijn met daarin verschillende modellen shirts/tops en tights/broeken.

impressie-nieuwe-clubkleding-2017s

De flyer met daarop de modellen en prijzen vind je hier: Archeus clubkleding

Om voorraden en leveringen soepel te kunnen laten verlopen en om teleurstellingen te voorkomen hebben we samen met Sport 2000 Leugemors besloten om te gaan werken met zogenaamde Pas- en Bestelweken.

De kleding die bij Leugemors hangt zijn pasmodellen en wordt niet verkocht.

Iedere eerste 2 volle weken van een nieuw kwartaal kan iedereen bij Sport 2000 Leugemors terecht om kleding te passen en te bestellen aan de hand van het bestelformulier clubkleding.  Aan het eind van de pasperiode wordt de totale bestelling door Sport 2000 Leugemors geplaatst bij Adidas waarna het wordt gemaakt en geleverd.

Bestelformulier clubkleding

Levering zal ongeveer 4 tot 6 weken duren! (vanaf de laatste besteldag van die periode)

De Pas- en Bestelweken  voor 2018 zijn:

Tijdens openingstijden bij Sport 2000 Leugemors

• 4 tot en met 20 januari
  • 2 tot en met 14 april
  • 2 tot en met 14 juli
  • 1 tot en met 13 oktober

Vul voordat je gaat passen al je persoonlijke contactgegevens in op het bestelformulier. Dit formulier is hier te downloaden of te verkrijgen bij Sport 2000 Leugemors.

De bestelformulieren zijn alleen per persoon te gebruiken.

Kledingcoördinator: Lianne Bosch
email:  clubkleding@av-archeus.nl

Aanbod 2e hands kleding

Leden kunnen zelf 2e hands clubkleding en schoeisel (bijv. spikes) aanbieden via het daarvoor bedoelde prikbord in het clubgebouw.