• Datum: 27 juni 2019
    • 19.00 uur – 1,0 km (kidsrun t/m 11 jr)
    • 19:15 uur – 2,5 km (kidsrun t/m 15 jr)
    • 19.45 uur – 5 km prestatieloop
    • 19:45 uur – 10 km prestatieloop

Obbink KWF Run

Besluit van vandaag Dinsdag 25 juni:
Gezien de weersvoorspelling voor aanstaande donderdag hebben wij als organisatie besloten de Obbink run door te laten gaan.

Mocht de temperatuur donderdag toch boven de 27 graden uit komen dan zullen wij passende maatregelen nemen.

Door de te verwachten hoge temperaturen voor de komende week houden wij als organisatie van de Obbink run de weersverwachting nauwgezet in de gaten. We gaan per dag bekijken of het verantwoord is om de Obbink run door te laten gaan. Dinsdagavond zullen we definitief besluiten over het al dan niet door laten gaan van de Obbink run.
Houd daarom onze website, Facebook, Twitter & Instagram pagina’s in de gaten

Op donderdagavond 27 juni houdt Archeus haar traditionele voorjaarsloop, die sinds vorig jaar is omgedoopt tot de Obbink KWF Run. De loop voert dit jaar over een nieuw parcours door het mooie buitengebied ten oosten van Winterswijk. De jeugd kan 1 of 2 km rennen, de volwassen hardlopers kunnen kiezen uit een 5 of 10 km-loop. De voorinschrijving is vanaf 3 mei geopend.

Voor de jeugd is een parcours uitgezet in de directe omgeving van de Archeus-baan. De 5 kilometer voert de lopers over zandpaden in en rond het Gossinkbos. De 10 kilometer gaat over verharde en onverharde wegen door ’t Vosseveld en terug via het Gossinkbos. Onderweg is er een drinkpost met water.

Start en finish bevinden zich op de thuisbasis van Archeus, sportcomplex De Hunenbulten aan de Vredenseweg 136 te Winterswijk. De prestatielopen over de diverse afstanden zijn geschikt voor zowel trimmers als wedstrijdlopers. In het clubgebouw is gelegenheid tot omkleden en douchen.

Er wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdswaarneming waardoor van iedere deelnemer de nettotijd in de uitslag komt te staan. De chip is geïntegreerd in het startnummer, zodat de deenemers geen gedoe hebben met het bevestigen en verwijderen van een chip op de schoen.

Locatie: Atletiekbaan Hunenbulten/ AV Archeus
Vredenseweg 136
7101 LS Winterswijk

Afstanden:
19.00 uur – 1,0 km (kidsrun t/m 11 jr)    € 3,00*
19.15 uur – 2,5 km (kidsrun t/m 15 jr)    € 3,00*
19;45 uur – 5 km prestatieloop               € 5,00*/ € 6,00
19.45 uur – 10 km prestatieloop   € 6,00*/ € 7,00

*= voorinschrijving

Voorinschrijving is mogelijk vanaf 3 mei en kan tot 24 juni 18:00 uur. We verzoeken iedereen zoveel mogelijk voor in te schrijven. Dat scheelt de organisatie werk en je hoeft bij de inschrijven niet te wachten. Na-inschrijving is ook mogelijk en kan tot uiterlijk een half uur voor de start.

Op de 10 km zal een drankpost langs de route staan en bij warm weer twee.

Ontvang bij donatie van € 2,50 (bovenop inschrijfgeld) een gratis hardloopshirt! De donatie komt volledig ten goede aan het KWF.

Route 5 km_Obbink KWF Run 2019

Route 10 km_Obbink KWF Run 2019

Volgende partners van de Obbink KWF Run hebben een bijdrage gedaan: