Wedstrijd info

• Datum: 17 juni 2018
    • 09.00 uur – 1,0 km (kidsrun t/m 11 jr)
    • 09.30 uur – 2,5 km (kidsrun t/m 15 jr)
    • 10.00 uur – 5 km prestatieloop
    • 10.00 uur – 10 km prestatieloop
    • 10.00 uur – 21,1 km prestatieloop

Obbink KWF Run

Op zondag 17 juni 2018 is het zover, alweer een nieuwe editie van onze vaste loopwedstrijd in het voorjaar.  De voorjaarsloop van Archeus, voorheen bekend als de Runvisionloop (en daarvoor de Engelse Mijlenloop), heeft naast een nieuwe sponsor (en dus ook een nieuwe naam) er een nieuwe afstand bij, de halve marathon!

Een nieuw parcours en elektronische tijdswaarneming.

Was het vorig jaar nog zo dat er een ronde van 5 kilometer was en de lopers deze ronde 2 keer liepen voor de 10 kilometer (en voor 15 kilometer 3x de ronde werd gelopen). Nu heeft de organisatie, naast een ronde van 5km door het prachtige buitengebied van Winterswijk, ook de 10-kilometer zijn eigen route gegeven. Voor de halve marathon wordt deze twee keer afgelegd (met een extra lus op het einde). Start en finish bevinden zich op onze thuisbasis, Sportcomplex de Hunenbulten.  De wedstrijden over de diverse afstanden zijn geschikt voor zowel trimmers als wedstrijdlopers.

Er wordt van elektronische tijdswaarneming gebruik gemaakt waardoor van iedere deelnemer de netto tijd in de uitslag komt te staan. Voor het eerst maken we gebruik van Race Result waarbij de chip is geïntegreerd in het startnummer (dus geen gedoe met bevestigen op schoen en na het finishen direct vrij om te gaan en staan)

Kidsrun als Sponsorloop en gratis hardloopshirt bij donatie van € 2,50.

Ontvang bij donatie van € 2,50 (bovenop inschrijfgeld) een gratis hardloopshirt! Donatie komt volledig ten goede aan het KWF.

De kidsrun zal volledig op en rond sportaccommodatie ‘de Hunenbulten’ plaats vinden. Bij deze Kidsrun kunnen de jeugdige lopers zich ook laten sponsoren door familie en vrienden en op deze manier geld inzamelen voor het KWF.  Tegen inlevering van het  ingevulde sponsorformulier (en de opbrengst) op 17 juni bij de aanwezige stand van het KWF ontvangt de loper een attentie. Obbink KWF Run Sponsorformulier Kidsrun.

Voor de Obbink KWF Run kunt u zich hier inschrijven
Deze is open tot en met 15 juni en hierna kan inschrijven nog tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd in de kantine van Archeus.

Locatie: Atletiekbaan Hunenbulten/ AV Archeus
Vredenseweg 134 B
7101 LS Winterswijk

Afstanden:
09.00 uur – 1,0 km (kidsrun t/m 11 jr)    € 3,00*
09.30 uur – 2,5 km (kidsrun t/m 15 jr)    € 3,00*
10.00 uur – 5 km prestatieloop               € 5,00*/ € 6,00
10.00 uur – 10 km prestatieloop   € 6,00*/ € 7,00
10.00 uur – 21,1 km prestatieloop € 7,00*/ € 8,00
*= voorinschrijving  (voorinschrijving t/m 15 juni)

Bij de 10 km en halve marathon zijn waterpost(en) aanwezig.

Ontvang bij donatie van € 2,50 (bovenop inschrijfgeld) een gratis hardloopshirt! De donatie komt volledig ten goede aan het KWF.

Route 5 km_Obbink KWF Run 2018

Route 10 en 21 km_Obbink KWF Run 2018

Of steun de Obbink KWF Run middels een donatie via:   https://acties.kwf.nl/obbinkkwfrun
Volgende partners van de Obbink KWF Run hebben een bijdrage gedaan: