• Datum: 3 april 2022
    • 11:00 uur

Opening van het baanseizoen 3 april

Op zondagmorgen 3 april staat de jaarlijkse de openingswedstrijd gepland, een leuk evenement voor alle leden. Maar ook nu weer mag je jouw ouders, vriendjes, vriendinnetjes of buren meenemen. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Voor de Pupillen organiseren wij leuke wedstrijdjes zoals een Estafette-loop, Verspringen, Vortex werpen, Slingeren en Rennen. Het format is gelijk aan dat van de Athletic Champs
De wedstrijden beginnen om 10:00 en zullen rond 12:30 eindigen. Daarna volgt er nog een lekker verrassing in de kantine.

Junioren en Recreanten mogen vanaf 10:30 hun kunsten laten zien bij de volgende onderdelen:

• 100 mtr sprint en/of 400 mtr voor de framerunners,
  • 150, 200, 400 en/of 1000 mtr loopnummers
  • Speer- en Discuswerpen en Verspringen

Maar we organiseren daarnaast ook nog een cross-estafette over een hindernisparcours van 1,25 km die viermaal  moet worden afgelegd. Elk team moet uit minimaal twee en maximaal vier personen bestaan. Je kunt je hiervoor dus niet individueel opgeven, maar uitsluitend als team.

De eerste wedstrijd begint voor Junioren en Recreanten om 10:30 uur en we verwachten rond 15:30 uur klaar te zijn. Na de laatste wedstrijd kunnen, onder het genot van een hapje en drankje, de prestaties geëvalueerd worden in ons clubhuis.

LET OP!  Voor alle deelnemers is een inschrijving verplicht!
Klik hier voor detail informatie en/of inschrijving

baanwedstrijd@av-archeus.nl