Atletiek

Hardlopen

Twentse cross competitie

Vandaag alweer de 3e cross uit de twentse cross competitie, de bovenbergloop te Markelo, gelopen. Onderweg er naar toe al fikse regenbuien gehad, waardoor onze vermoedens van een modderige cross waarheid werden.

Als eersten mochten Jesse en Nicole, een zwaar parcours met veel bochten, een trap, heuvels en afdalingen, modder en bovenal, NAT, koud en de regen kwam met bakken uit de lucht, maar ook natte sneeuw en hagel moesten ze trotseren. Maar de prestaties waren super! Nicole eindigde als 4e, 26.40 min. En Jesse eindigde als 3e bij de Junioren A met een tijd van 21.10 min.

Daarna de start van Douwe en Luke in de stromende regen, Luke schoot bij de start al gelijk naar voren. Waar Douwe nog lekker om zich heen keek, en dacht oja ik kom hier om te rennen 😊

Douwe kon goed bij Luke aansluiten en pakte de leiding al in de 1e ronde. Daarna zijn ze gezamenlijk de 2e ronde ingegaan. Hierin moest Luke een beetje afstand nemen en zette Douwe een mooie eindsprint in. Met als resultaat Douwe de 1e plek met 15.48 min en Luke 2e met 15.57 min op 3.4KM.

Mart mocht zich daarna melden bij de start, hij ging super van start en met een ronde van 1.7 km kwam hij heel lichtvoetig van de berg af om daarna zijn eindsprint in te zetten, kwalificeerde hij zich als 12e in 9.09 min.

https://uitslagen.nl/uitslag?id=2017112620434

Daarna was er gelukkig warme chocolademelk en droge kleding!