Atletiek

Hardlopen

Time trials

Ondanks dat er ondertussen al een aantal weken weer volop getraind kan worden, mist er toch het competitie-element dat dit seizoen normaal met zich meebrengt. Om dat probleem op te lossen houdt de MiLa haar eigen ‘time trials’; mini-wedstrijdjes waarbij voor iedereen de tijd gemeten wordt. Op deze manier hebben de atleten een doel om naartoe te werken, ondanks dat er dit jaar geen competitie gehouden wordt.

Afgelopen maandag was deze time trial een 1000m, waarbij naast de MiLa ook alle pupillen hebben meegedaan. Er zijn mooie tijden gelopen, met als uitschieters Twan (11) die onder de 4 minuten heeft gelopen en Zoë, die met 4.01 bijna haar moeder inhaalde! In totaal liepen maar liefst 13 van de 27 deelnemers onder de 5 minuten.

Tijdens de 1000m van de MiLa kwam er een heuse stortbui naar beneden! Ondanks de weken zonder baantraining zijn er vele PR’s gesneuveld. Veel atleten hebben thuis door getraind en dat heeft zijn vruchten afgeworpen! De rest heeft zichzelf bewezen door altijd enthousiast op de training te komen.