Atletiek

Hardlopen

OVM wordt topsponsor Archeus

OVM Onderlinge Verzekeringen is een vijfjarig topsponsorcontract met Archeus aangegaan, waarbij het bedrijf de jeugdtrainingsjacks en hoodies met het OVM-logo  levert en in ruil daarvoor reclame-uitingen mag doen op borden en hoogspring-omkastingen. ‘De Onderlinge’ wil met de sponsoring meer bekendheid creëren en haar bijzondere karakter te midden van de grootschalige, commerciële verzekeraars beter belichten.

ovm-top-sponsor-archeus“OVM is niet zo heel erg bekend bij het grote publiek in het Winterswijkse, maar andersom kennen wij onze ruim 7000 klanten juist allemaal wel persoonlijk”, zegt directeur Noud Smit. “OVM verenigt de kracht van het kleinschalige met het feit dat we zonder winstoogmerk werken.  De klanten zijn via de ledenraad de baas en een zeer groot deel van onze winst die wij maken, vloeit  terug naar onze leden-verzekerden”.

OVM heeft haar hoofdkantoor in Borculo en is in 2014 gefuseerd met de Onderlinge Winterswijk. Van oudsher is zij brandverzekeraar en doet  als tussenpersoon zaken met de meeste grote verzekeraars . De klantenkring bestaat uit particulieren, agrariërs en midden- en kleinbedrijf. Voor die klanten regelt de tussenpersoon alle soorten verzekeringen, van  opstal tot inboedel en van auto tot reizen. OVM is ook erkend hypotheekadviseur.

OVM heeft behalve het hoofdkantoor in Borculo ook een vestiging in Winterswijk. Dat filiaal is nu nog gevestigd op het Beatrixpark, maar Smit geeft aan de vestiging op termijn te gaan verhuizen naar een zichtlocatie nabij het centrum.