Atletiek

Hardlopen

KroeseWevers weer vier jaar hoofdsponsor Archeus

Archeus is opnieuw voor vier jaar verzekerd van een hoofdsponsor. KroeseWevers Accountants en Belastingadviseurs verlengde het contract daartoe afgelopen week voor de periode tot en met 2023.
De nieuwe overeenkomst biedt Archeus een belangrijke bijdrage in de ondersteuning van de activiteiten op het gebied van atletiek, lopen en wandelen, aldus een blije voorzitter Mathijs Wiggers: “Zonder sponsoren is het voor een sportvereniging lastig om een breed spectrum van activiteiten te bieden en tegelijk de contributie betaalbaar te houden. Bovendien geeft deze contractduur voor een langere periode zekerheid. Hiermee mogen we onze handen dichtknijpen”, aldus Wiggers bij de ondertekening van de overeenkomst op het Doetinchemse kantoor van KroeseWevers.

Directeur Jos Bongers van KroeseWevers Doetinchem wil met de samenwerking het belang onderstrepen dat zijn organisatie hecht aan sporten en bewegen. “Zo willen wij graag bijdragen aan een gezonde samenleving. Ook benadrukken we hiermee onze maatschappelijke en sociale binding met de regio waarin we actief zijn. In Noord en Oost Nederland, maar zeker ook in de Achterhoek en De Liemers, zijn wij goed vertegenwoordigd bij het (groot)midden- en kleinbedrijf. Zo’n enthousiaste en plezierige club als Archeus is dan een goede manier om je mee te profileren.”

Het sponsorcontract bevat behalve reclame-uitingen voor KroeseWevers via reclameborden, banners en advertenties, ook de naamgeving van een drietal wedstrijden. Sinds 2012 is het accountants- en belastingadvieskantoor naamgever van de jaarlijkse KroeseWeverscross in januari, een wedstrijd die inmiddels een vaste plek op de regionale hardloopkalender heeft veroverd. Vanaf dit jaar komen daar twee evenementen bij, de KroeseWevers trackmeetings op 9 april en 8 oktober. Aan deze atletiekwedstrijden op de baan van Archeus in Winterswijk kan iedereen, lid of geen lid, meedoen om zijn persoonlijk record op verschillende loop- en atletiekonderdelen te vestigen of scherper te stellen.

FOTO: Jos Bongers van KroeseWevers (links) en Mathijs Wiggers van Archeus: ‘Contract ondersteunt activiteiten in sport en bewegen’. Foto Jan Ruesink