Atletiek

Hardlopen

Een prachtige Zomeravond in Aalten.

Dinsdagavond 26 juni werd opnieuw de jaarlijkse Zomeravondloop georganiseerd in Aalten met start en finish bij AVA ‘70.  De uitgezette parcoursen liepen door de prachtige omgeving bij Walfort. Gestreden werd er op de 5 en 10 km en voor de kinderen was er een parcours van 1 en 2 km.
Hoewel we graag zouden zien dat er meer lopers van AV Archeus naar deze leuke wedstrijden gaan, was Archeus wel vertegenwoordigd.

Tevens was het erg mooi te zien dat ook jonge atleten van Atletiek4You meededen aan de diverse afstanden onder de bezielende leiding van Henk Lammers en Jelle Bosch.

Archeus is ook in de prijzen gevallen! Thomas Konings werd tweede op 5km heren, Lars Duistermaat tweede bij de 10 km heren en Sandra Wassink tweede bij de 10 km dames.
In de verschillende leeftijdsklassen waren er ook plekken bij de eerste drie voor Archeus, zoals Hans Geerdink en Jan Ruesink, respectievelijk eerste en derde in hun leeftijdsklasse. Manon Lurvink en Lianne Bosch eindigden als derde en tweede in hun leeftijdsklasse.

Al met al een prachtige avond met hopelijk volgend jaar nog veel meer Archeus rood !

Foto verslag van Mark Heister:
(klik op de foto voor het hele foto verslag)

Zomeravondloop 26 juni 2018