Samen trainen voor de Landschapsmarathon.

Iedereen die dit jaar wil deelnemen aan de Landschapsmarathon op 16 september kan hiervoor een speciale training volgen bij atletiekvereniging Archeus. De vereniging biedt de gelegenheid voor niet-leden om mee te trainen speciaal voor deze Landschapsmarathon.

Of je nu alleen de 42,195 kilometer loopt, of je verdeelt de afstand met twee of met drie loopmaatjes, voor elk van deze drie categorieën is er een aangepaste training. Deze training bestaat uit duurlopen op zondagmorgen en baantrainingen op de dinsdag- en donderdagavond.  De duurlopen worden voor triolopers opgebouwd van 7 naar 14 kilometer en voor duo-lopers van 10 naar 20 kilometer. De sololopers kunnen op zondagmorgen aansluiten bij de groep marathonlopers die opbouwen tot 35 kilometer. Eventueel kunnen alle deelnemers op de dinsdag, in plaats van baantraining, een duurloop doen.

De baantrainingen bestaan uit een warming-up, loopscholing, krachttraining en een hoofdprogramma gericht op korte en langere intervallen. De trainingen duren tot een week vóór de start van de Marathon op 16 september en nog twee weken nadien.

Samen lopen is fijner

Het gezamenlijk trainen heeft grote voordelen. Je loopt nooit alleen, er blijft altijd iemand bij je in de buurt. Er is toezicht van de trainers, maar je leert ook veel van de andere lopers in de groep. Bovendien is het gezelliger om samen te lopen en je stimuleert elkaar

De verschillende duurlooproutes starten vanaf het sportcomplex De Hunenbulten en worden uitgezet in het mooie buitengebied van Winterswijk. Mocht je een duo of trio willen vormen en je hebt nog geen partner(s) gevonden, dan is de kans heel groot dat je deze alsnog vindt in de trainingsgroepen.

Heb je interesse, voldoende conditie en ook enige loopervaring, meld je dan aan.

De kosten zijn € 45,- voor een kwartaalabonnement en geeft recht op deelname aan alle trainingen inclusief het aftrainen na de marathon.
Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Je kunt gedurende de zomervakantie (van 7 juli t/m 26 augustus) op de baan trainen op dinsdag en donderdag om 20:00 uur. Ook zijn er duurlopen die vertrekken vanaf Archeus op de dinsdagavond om 20:00 uur en zondagochtend om 9:00 uur. Vanaf 27 augustus start we weer op de reguliere trainingstijden.

Voor vragen kun je mailen naar hardlopen@av-archeus.nl

Aanmelden training Marathon Nationaal Landschap

Schrijf je in voor de training voor de Marathon Nationaal Landschap Winterswijk.

Velden met een * zijn verplicht. Deze gegevens hebben wij nodig om jouw inschrijving te kunnen verwerken.
  • Privacy

De door jouw verstrekte informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de training voor de Marathon Nationaal Landschap Winterswijk op 16 september 2018 en voor een tijdelijk lidmaatschap van de Atletiekunie. Jouw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt of gedeeld met andere partijen.
  • Gedurende de trainingen ben je als deelnemer inschreven voor een tijdelijk lidmaatschap van de Atletiekunie. Dit i.v.m. verzekeringen etc.. Hiervoor hebben we jouw geboortedatum en geboorteplaats nodig.
  • Maak jouw keuze
  • Het deelnamegeld wordt middels een eenmalige machtiging van jouw bankrekening afgeschreven. Vul jouw IBAN nummer zonder spaties in s.v.p. Als voorbeeld: NL60RABO0371246687
  • Door dit vakje aan te vinken gaat je akkoord met de eenmalige afschrijving van het deelnamegeld van € 45,-. Afschrijving vindt plaats kort na de aanvang van de trainingen. Er wordt geen restitutie van het deelnamegeld verleend.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.