Atletiek

Hardlopen

A4Y schittert!

Het was een zonnige zomeravond, die 26e juni, maar het regende. Persoonlijke records welteverstaan. Want bijna de hele trainingsgroep van de Atletiek for You deed mee aan de zomeravondloop in Aalten. Nadat een week eerder al een duurlooptraining gedaan was, kon er nu écht gepresteerd worden.

Voor de 1 km stonden Twan, Dagmar en Torsten aan de start. Twan en Dagmar liepen samen met trainer Henk allebei naar een mooie tijd in de 7 minuten. Torsten kwam iets eerder over de finish met zijn racerunner. In Aalten keek het publiek zijn ogen uit. Dat hadden ze nog nooit op hun baan gezien!

 

De 2 km ging van de baan af. Henk begeleidde Imme en Jelle liep met Marin, Jachin en Thomas. En of dat goed ging. Imme verraste iedereen, en zichzelf nog het meest, met een mooie tijd van 14:19. Thomas liep zelfs 10: 41. Marin en Jachin zaten daar mooi tussen met 11:35. Allemaal een dik PR!

 

 

 

 

Op de 5 km was het de beurt aan Boaz en David. Henk probeerde Boaz nog een beetje af te remmen, maar er was geen houden aan: het werd 25:36. En dat voor zijn eerste 5 km! David en Jelle spraken onderweg af om voor een PR voor David te gaan. Dat werd met een dikke minuut verbroken en staat nu op 28:32.

 

 

Uiteraard verdiende iedere atleet een mooi medaille voor de prestatie. En daarmee wilde iedereen best even poseren! Klasse gedaan, kanjers!!