Atletiek

Hardlopen

Paralympisch topatleet Ronald Hertog op Aangepast Sporten-middag

Winterswijk – Paralympisch topatleet Ronald Hertog zal zaterdag 1 april zijn opwachting maken bij de kennismakingsmiddag Aangepast Sporten van AV Archeus. Hertog (zilver bij de Paralympische Spelen in Rio 2016) zal vanaf 13.00 uur aanwezig zijn en een workshop/clinic verspringen verzorgen. Aansluitend zal hij vragen van belangstellenden  beantwoorden op de infomarkt.  De leden en trainers van de Atletiek4U groep van Archeus zullen vanaf ongeveer 12.30 uur verschillende demonstraties geven. Ook enkele sportverenigingen uit de regio hebben aangegeven aanwezig te willen zijn. Belangstellenden voor de diverse clinics kunnen zich ter plekke aanmelden.

De sport- en informatiemiddag is bedoeld om aangepast sporten onder de aandacht te brengen en mensen met een beperking  (lichamelijk, verstandelijk of sociaal)  bekend te maken met de verschillende sportmogelijkheden en in het bijzonder atletiek. De middag wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het Fonds Gehandicaptensport. In dezelfde week (26 maart – 1 april) wordt de landelijke collecte voor het Fonds Gehandicaptensport gehouden, waarvoor ook de vrijwilligers van Archeus op pad gaan.

Details
Datum:   zaterdag 1 april 2017
Locatie:  atletiekaccommodatie de Hunenbulten, Vredenseweg 134b,Winterswijk
Tijd:        12.00 – 15.00 uur voor iedereen die zin heeft in een uitdaging

Contact en aanmelden:
De dag is gratis en vrij toegankelijk voor iedereen. Voor vragen en opmerkingen kunt u te allen tijde contact opnemen via aangepastsporten@av-archeus.nl
Ook sportaanbieders en geïnteresseerde bedrijven kunnen zich nog aanmelden via dit adres.