Atletiek

Hardlopen

Heel Atletiek4you bakt

De laatste training voor de vakantie was een spektakel. Al enkele weken van te voren was de uitnodiging verstuurd om te gaan bakken. Heel Atletiek4you bakt. We hebben het geweten; wat een mooie en heerlijke creaties kwamen er tevoorschijn.

Gelukkig konden we eerst nog een klein uurtje trainen in kerststijL: kerstmutsendans, kerstbalwerpen, rendierrace en de kerstmanbalansoefening. En hadden we daarna genoeg tijd om te eten, want dat hadden we wel nodig met zoveel goede baksels.

Imme en Maren hadden heerlijke worstenbroodjes gemaakt. Thorsten en Dagmar kwamen met een schaal kaas en worstenbroodjes. Een variatie daarop waren de gehaktbalbroodjes van Twan en Senna.

Gelukkig aan zoet ook geen gebrek; een fantastische treincake was in elkaar gezet door de familie Van Boven; met z’n allen deden ze ook nog eens mee aan de training; erg leuk. Boaz en Jachin namen de zelfgemaakte boterkoek mee. David en Pascal kwamen met een grote doos chocoladesoesjes aan en als laatste had Mascha kerstkransjes laten bakken ter afsluiting.

Het was een superafsluiting van de eerste helft van het seizoen; dank voor jullie inzet en voor allen een goede vakantie gewenst en tot 9 januari

Jelle, Henk, Mascha en Nicole