Atletiek

Hardlopen

Trainen voor de Montferland Run

Ben je toe aan een sportieve uitdaging? Of wil je jouw persoonlijke tijd verbeteren?

Train dan mee met Archeus voor de Montferlandrun op 3 december. Samen met leden van Archeus train je twee maand lang onder begeleiding van ervaren en deskundige trainers naar jouw topprestatie. Voorwaarde is wel dat je enige loopervaring hebt. Tijdens de trainingen wordt ruim aandacht besteed aan een warming up, rek- en strekoefeningen en looptechniek.

Je traint in de maanden oktober en november voor de 7,5 of 15 km. Beide afstanden hebben een eigen programma. In de maand december kun je blijven meetrainen met de bestaande groepen.

De kosten bedragen € 45,00. Voor dit bedrag ben je verzekerd, maar is exclusief startbewijs aan de Montferland Run. Voor de 7,5 km is het mogelijk om op de maandag-, woensdag- en donderdagavond te trainen. Voor de 15 km is het mogelijk om op de dinsdag- en donderdagavond te trainen. Naast een duurloop is deelname aan twee trainingen per week voldoende. De exacte tijden van de trainingen staan vermeld op de pagina trainingstijden.

De eerste training start in de week van 2 oktober. Voor meer informatie kun je je vragen stellen via hardlopen@av-archeus.nl .