Trainen voor de Montferland Run

Ben je toe aan een sportieve uitdaging? Of wil je jouw persoonlijke tijd verbeteren?

Train dan mee met Archeus voor de Montferlandrun op 3 december. Samen met leden van Archeus train je twee maand lang onder begeleiding van ervaren en deskundige trainers naar jouw topprestatie. Voorwaarde is wel dat je enige loopervaring hebt. Tijdens de trainingen wordt ruim aandacht besteed aan een warming up, rek- en strekoefeningen en looptechniek.

Je traint in de maanden oktober en november voor de 7,5 of 15 km. Beide afstanden hebben een eigen programma. In de maand december kun je blijven meetrainen met de bestaande groepen.

De kosten bedragen € 45,00. Voor dit bedrag ben je verzekerd, maar is exclusief startbewijs aan de Montferland Run. Voor de 7,5 km is het mogelijk om op de maandag-, woensdag- en donderdagavond te trainen. Voor de 15 km is het mogelijk om op de dinsdag- en donderdagavond te trainen. Naast een duurloop is deelname aan twee trainingen per week voldoende. De exacte tijden van de trainingen staan vermeld op de pagina trainingstijden.

De eerste training start in de week van 2 oktober. Voor meer informatie kun je je vragen stellen via hardlopen@av-archeus.nl .

Aanmelden Montferland training 2017

Schrijf je in voor de training voor de Montferland Run.

Velden met een * zijn verplicht. Deze gegevens hebben wij nodig om jouw inschrijving te kunnen verwerken.
  • Privacy

De door jouw verstrekte informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de training voor de Montferland Run en voor een tijdelijk lidmaatschap van de Atletiekunie. Jouw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt of gedeeld met andere partijen.
  • Gedurende de trainingen ben je als deelnemer inschreven voor een tijdelijk lidmaatschap van de Atletiekunie. Dit i.v.m. verzekeringen etc.. Hiervoor hebben we jouw geboortedatum en geboorteplaats nodig.
  • Maak jouw keuze
  • Het deelnamegeld wordt middels een eenmalige machtiging van jouw bankrekening afgeschreven. Vul jouw IBAN nummer zonder spaties in s.v.p. Als voorbeeld: NL60RABO0371246687
  • Door dit vakje aan te vinken gaat je akkoord met de eenmalige afschrijving van het deelnamegeld van € 45,-. Afschrijving vindt plaats kort na de aanvang van de trainingen. Er wordt geen restitutie van het deelnamegeld verleend.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone