Atletiek

Hardlopen

Jeugd kan komen sporten op Open Dag

Kinderen en jongeren die in de kerstvakantie een middagje sportief bezig willen zijn, kunnen op dinsdag 27 december terecht bij atletiekclub Archeus. Op en rond de baan van de vereniging kan van 13.00 tot 15.00 uur naar hartenlust worden gerend, geworpen en gesprongen.

Onder leiding van mbo-student Mo Said zijn er allerlei spellen en oefeningen bedacht waarmee jongeren van 6 t/m 16 jaar kennis kunnen maken met hardlopen, springen en werpen. De activiteiten zijn speels opgezet, waarbij het plezier in bewegen voorop staat. Ook beschikt Archeus over een klimtoestel waar die middag gebruik van gemaakt kan worden.

Deelname aan de middag is gratis voor iedereen. Je hoeft er alleen voor te zorgen dat je sportkleding en -schoeisel meeneemt en samen met vriend of vriendin komen is ook wel zo gezellig. Ouders kunnen tijdens de middag in de kantine van Archeus terecht.

Je kunt je aanmelden bij Mo Said (06-87852690) of Nicole Haarman (06-44884425), maar je kunt op de open dag ook spontaan langskomen. De accommodatie van Archeus ligt aan de Vredenseweg 136, Winterswijk.