• Datum: 28 maart 2020
    • 17 en 20 km : 8.00 - 12.00 uur
    • 26 en 32 km : 8.00 - 10.00 uur

Rode Kruis wandeltocht

Atletiekvereniging Archeus organiseert op 28 en 29 maart 2020 met veel plezier voor de derde keer de Rode Kruis wandeltocht. Ook deze editie kunt u weer genieten van het prachtige coulisselandschap rondom Winterswijk. Alle routes gaan over verharde wegen, zandwegen, bospaden en vlak langs kronkelende beekjes.

Informatie deelnemers
Het gebouw is geopend van 7.30 tot 17.00 uur.
Inschrijven vanaf 7.45 uur.
Deelname: € 4,00 (onder voorbehoud van bijdragen aan derden). Leden van een erkende Nederlandse Wandelorganisatie krijgen € 1,00 korting op vertoon van hun lidmaatschapskaart. Kinderen t/m 12 jaar wandelen gratis mee.
Honden zijn (aangelijnd) welkom.

Routes
De kortste route van 6 km is met name bedoeld voor gezinnen met kinderen. Via het terrein van de Winterswijkse Luchtvaart Club wordt gewandeld naar het Gossinkbos en het Vosseveld. In deze route zit geen rustpunt. De andere routes liggen in het verlengde van de 6 km. Bij de andere routes zijn 1 of 2 rustpauzes aanwezig met catering. Deze routes nemen u mee richting het Woold tot aan de Duitse grens door onder andere de natuurgebieden Buskersbos, Bleekweide, Scholtengoed Meerdink,  Kuenenhuis en de Bekendelle.

Start en finish

Sportcomplex ‘De Hunenbulten’,
Vredenseweg 136, Winterswijk.
Het terrein is voorzien van een parkeerplaats en fietsenstalling.

Meer informatie: wandeltocht@av-archeus.nl