Wedstrijd info

• 16 en 24 km : 8.00 - 13.00 uur
    • 32 km : 8.00 - 10.00 uur

Rode Kruis wandeltocht

Atletiekvereniging Archeus neemt op 24 en 25 maart 2018 met veel plezier de organisatie van de wandeltocht op zich. De start en finish zullen dan ook plaatsvinden op Sportcomplex ‘De Hunenbulten’ in Winterswijk. De vijf verschillende afstanden nemen u mee door het prachtige buitengebied van Winterswijk.

De kortste route van 9 km gaat rechtstreeks vanaf Sportcomplex Hunenbulten naar ‘t Döttinkrade. Dit is een loofbos waar de Ratumse beek doorheen loopt, ten noordoosten van Winterswijk. Na het oversteken van de Vredenseweg gaat de route vervolgens verder langs wijngaard Hesselink om via een kronkelpaadje vlak langs de Ratumse beek bij het rustpunt halverwege de route aan te komen. Daar kunt u genieten van de prachtige locatie. De catering is daar aanwezig met koffie, thee, fris, soep en belegde broodjes. Na het rustpunt gaat de route terug langs de golfbaan richting Henxel. Via het Gossinkbos komt u terug bij sportcomplex Hunenbulten.

Alle routes gaan over verharde wegen, zandwegen, bospaden en vlak langs kronkelende beekjes door de buurtschappen Henxel, Ratum en Kotten.

De andere routes gaan via landgoed Gossinkbos en een wandelpad langs de Ratumse beek richting Döttinkrade naar het rustpunt. Na het rustpunt worden verschillende routes afgelegd richting buurtschap Kotten. De langste route van 32 km gaat in Ratum de grens over en volgt de grens richting Kotten. In Kotten wordt de grens weer gepasseerd. In de routes van 24 en 32 km komt u langs een tweede rustpunt.

Deelname kost €4,-.
Leden van een erkende wandelorganisatie krijgen € 1,- korting op vertoon van hun lidmaatschapskaart.
Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Starttijden

9 en 12 km : 8.00 – 14.00 uur
16 en 24 km : 8.00 – 13.00 uur
32 km : 8.00 – 10.00 uur
Het gebouw is geopend van 7.30 tot 17.00 uur.

Start en finish

Sportcomplex ‘De Hunenbulten’,
Vredenseweg 134b, Winterswijk.
Het terrein is voorzien van een parkeerplaats en fietsenstalling.

Meer informatie: wandeltocht@av-archeus.nl

Deel dit bericht...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone