Atletiek

Hardlopen

Atletiek for You (A4Y) sluit atletiekjaar mooi af.

a4y-afsluiting-seizoen-1-050716-1100Dinsdag 5 juli sloten de atleten van A4Y hun atletiekjaar af met een serieuze medailletraining. Hoe zouden de prestaties zijn na een jaar lang trainen op alle atletiekonderdelen? Op het programma stonden de 60m sprint, verspringen en speerwerpen. Speciaal voor de gelegenheid waren alle trainers aanwezig om de atleten goed te begeleiden en naar mooie prestaties te helpen.

a4y-afsluiting-seizoen-2-050716En of dat gelukt is! Met sprinttijden onder de 10 seconden, worpen met de speer van soms dik over de 10 meter en landingen in de zandbak van wel 3 meter of meer, presteerden de atleten zo goed, dat niet alleen de certificaten en medailles verdiend waren, maar dat een ijsje ook op zijn plaats was.
Imme, Nina, Tycho, Luuk, Leonardo, David, Boaz: fantastisch gedaan. Als trainers zijn wij supertrots op jullie en wij kijken nu alweer uit om na de vakantie met jullie te gaan trainen.

Jullie trainers Nicole, Wilco, Henk en Jelle

Trouwens: de atleten van A4Y zouden het best leuk vinden om nog meer atleten in hun groep te hebben. Dus ken je iemand, die graag atletiek wil doen, maar zich niet helemaal lekker voelt of zou voelen bij de reguliere (jeugd)groepen en wat meer uitleg, begeleiding, geduld, veiligheid of wat anders nodig heeft, laat ze rustig eens contact opnemen met één van de trainers.