We kunnen weer de baan op!!

Maar er gelden wel beperkende regels. Lees daarom goed wat er met de gemeente hierover is afgesproken;

Nu er voor sommige zaken versoepelingen zijn t.a.v. de corona regels hebben we als AV Archeus gemeend om nogmaals met de Gemeente om de tafel te gaan zitten. Vanaf maandag 8 maart  is de accommodatie weer beschikbaar om jullie sport te beoefenen.

Het volgende is afgestemd met de gemeente:  De geldende 1,5 meter en hygiëneregels blijven van toepassing. Trainers mogen niet meerdere duo’s tegelijkertijd instrueren, er is daarom géén sprake zijn van een standaard training. Het blijft dus improviseren. Wanneer jullie op de accommodatie willen sporten, dan verwachten we dat jullie zelfstandig de training afwerken die de trainer vooraf meegedeeld heeft. De trainer(s) is alleen aanwezig op de baan om individueel aanwijzingen te geven. De trainer mag de oefeningen uitleggen of voordoen aan een solo of duo, met in achtneming van de juiste afstand.

Dit zijn de aanvullende regels:

• Je meld je vóór de training aan via de app-groep
  • We lopen alleen of in duo, in ieder geval 1,5 meter uit elkaar
  • Er mogen meerdere duo’s tegelijk op de baan maar minimaal 10 meter uit elkaar
  • De trainer mag niet meerdere duo’s tegelijkertijd instrueren
  • De trainer mag wel duo voor duo een instructies geven
  • Wedstrijden zijn verboden
  • Clubgebouw is open voor tassen en jassen
  • Kleedkamers, douches, krachtruimte en kantine mogen niet worden gebruikt

Dit is het voorlopige trainingsschema

geldig vanaf maandag 8 maart 2021

We hopen dat jullie, net als wij, erg blij zijn met deze regeling en hopen dat het niet hoeft te worden teruggeschroefd door strengere corona maatregelen.  We gaan er van uit dat iedereen zijn verantwoordelijkheid kent en de regels in acht neemt. Rest ons nog jullie weer veel loopplezier toe te wensen.

Het bestuur.