Atletiek

Hardlopen

Wandelen met Archeus.

In het voorjaar van 2019 is Archeus gestart met een wandelafdeling. De wandelingen vinden plaats op woensdagavond en zondagochtend. Start is over het algemeen bij het clubgebouw van Archeus aan de Vredenseweg 136 te Winterswijk (sportcomplex de Hunenbulten).

Woensdagavond starten we om 19.30 en wordt er een wandeling gemaakt tussen de 5 en 10 km. In de winter lopen we een kortere afstand, meestal binnen de bebouwde kom, maar ’s zomers, als het wat langer licht is, lopen we een langere afstand in het buitengebied.

Elke zondagochtend starten we om 09.00 uur en lopen we verschillende routes tot maximaal 15 km in de fraaie omgeving van Winterswijk. Als er in de regio een georganiseerde wandeltocht is, dan doen we daar vaak aan mee. We carpoolen dan vanaf Archeus.

Bij elke wandeltocht loopt er een begeleider mee. De routes zijn vooraf uitgestippeld en worden in de WhatsApp- en Facebookgroep met een kaartje kenbaar gemaakt. Ook alle communicatie tussen de begeleiding en deelnemers onderling verloopt via deze WhatsApp- en Facebook groep.

Heb je Interesse?

Je kunt op de woensdagavond en de zondagmorgen op de aangegeven plaats en tijd gewoon aansluiten zonder aan te melden. Je kunt 3x gratis meelopen en daarna kun je besluiten of je lid wilt worden. Het lidmaatschap is € 25,- per kwartaal, dat komt neer op 1 euro per wandeltocht.

Wat biedt Archeus voor dit bedrag:

  • Een gezellige wandelgroep waar sportief wordt gewandeld
  • Elke zondag een vooraf geplande route tussen 8 en 15 km met begeleiding, die in een passend tempo wordt afgelegd. Elke woensdag tussen 5 en 10 km.
  • Combinatie lidmaatschap Atletiek Unie/ Wandelbond incl. verzekering
  • Informatie via een app-groep / facebook / website
  • Naar wens gezamenlijke deelname aan wandeltochten elders.
  • Naar wens gebruik van alle andere faciliteiten die Archeus biedt.

Wil je meer informatie over deze activiteit?   Stuur een mail naar info@av-archeus.nl