Atletiek

Hardlopen

Wandelen met Archeus

In het voorjaar van 2019 is Archeus gestart met een wandelafdeling. De wandelingen vinden plaats op woensdagavond en zondagochtend. Start is over het algemeen bij het clubgebouw van Archeus aan de Vredenseweg 136 te Winterswijk (sportcomplex de Hunenbulten).

Woensdagavond starten we om 19.30 en wordt er een wandeling gemaakt tussen de 5 en 10 km. In de winter lopen we een kortere afstand, meestal binnen de bebouwde kom, maar ’s zomers, als het wat langer licht is, lopen we een langere afstand in het buitengebied.

Elke zondagochtend starten we om 09.00 uur en lopen we verschillende routes tot maximaal 15 km in de fraaie omgeving van Winterswijk. Als er in de regio een georganiseerde wandeltocht is, dan doen we daar vaak aan mee. We carpoolen dan vanaf Archeus.

Bij elke wandeltocht loopt er een begeleider mee. De routes zijn vooraf uitgestippeld en worden in de WhatsApp- en Facebookgroep met een kaartje kenbaar gemaakt. Ook alle communicatie tussen de begeleiding en deelnemers onderling verloopt via deze WhatsApp- en Facebook groep.

Meer informatie vindt je op de pagina Wandelen