Evenementen en trainingen afgelast

Beste leden,

Het bestuur heeft besloten om het advies van de NOC*NSF op te volgen door alle sportbijeenkomsten in maart af te gelasten. Dit betekent dat er tot 28 april geen trainingen of andere activiteiten binnen onze vereniging zullen plaatsvinden. Alle door Archeus georganiseerde evenementen worden afgelast. Dit geldt ook voor evenementen buiten het sporten om, zoals de ALV, de bioscoopochtend voor de jeugd en de klusochtend.

Het bestuur houdt de situatie in de gaten en als vanuit de NOC*NSF meer duidelijkheid is over deze maatregelen en de termijn ervan zullen wij de leden hiervan op de hoogte brengen.

Mochten er vragen zijn, dan mogen die via de e-mail of onze sociale media gesteld worden. Voor de komende periode wensen wij iedereen veel sterkte en gezondheid toe.

Het bestuur van av Archeus