• Datum: 30 december 2022

Unox Nieuwjaarsduik Estafette

De langste aanloop ooit

Unox heeft ons gevraagd medewerking te verlenen aan de door hun gesponsorde Nieuwjaarsduik in Scheveningen. Dit in de vorm van een estafette van 200 kilometer. Archeus verzorgt daarom de eerste etappe tussen het Strandbad en de Hunenbulten de accommodatie van Archeus over een afstand van 5 kilometer.

De deelnemers kunnen zich vanaf 08:30 omkleden bij Archeus. de bus vertrekt om 08:45 naar het Strandbad. Daar volgt de start om 9:00 uur. Deelnemers kunnen eventueel een jasje meenemen, een auto van de organisatie neemt deze mee terug naar Archeus.

De eerste etappe

#  Maximaal aantal deelnemers is 90. Iedereen kan meedoen.
#  Deelnemers zijn om 08:30 aanwezig bij Archeus en worden dan per bus vervoerd naar het strandbad.
#  De start is ca. 9:00 en de finish is bij Archeus

Unox hoopt dat zoveel mogelijk lopers in zwemkleding en met de warme Unox muts op het hoofd aan de finish verschijnen. Het ludieke karakter staat voorop, het moet zo veel mogelijk lijken alsof je zo naar de zee rent om een duik te nemen.

Wie durft!

Van start en finish worden filmopnamen gemaakt en bij de finish wordt je welkom geheten door een dweilorkest. Je warmt je nadien in het clubgebouw van Archeus weer op met erwtensoep en rookworst.

Aanmelden

Aanmelden om mee te lopen met deze eerste etappe van de Unox Nieuwjaarsduik – “De langste aanloop ooit” kan hier onder.
Dit is verplicht om deze eerste etappe goed te laten verlopen.

Helaas, aanmelden is niet meer mogelijk. De aanmeldtermijn is verlopen.
Als je vragen hebt kun je een mail sturen naar media@av-archeus.nl .