Atletiek

Hardlopen

    Info evenement

  • Datum: 21 mei 2023
    • Aanvang
    • 5 km ; 10:00 uur

Archeus Run – Bite – Run

Voor de “Run-Bite-Run” wordt op een andere datum gepland. 21 mei gaat niet door. Nadere info volgt.

 

De voorbereidingen voor de allereerste “Archeus Run – Bite – Run” zijn in volle gang! Na onze vorige aankondiging hebben we al enkele reacties mogen ontvangen. We willen iedereen bedanken die zich al heeft gemeld om een hapje of drankje te verzorgen. Maar we zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor een van de 10 tafels. Nu is het tijd voor een update en een oproep om je in te schrijven!

De “Archeus Run – Bite – Run” vindt plaats op zondag 21 mei, met de start om 10:00 uur bij de Hunenbulten. We hebben een prachtige 5 km-route uitgestippeld, waarbij je om de 500 meter wordt getrakteerd op heerlijke hapjes en verfrissende drankjes, verzorgd door onze geweldige vrijwilligers. Het belooft een ontspannen en gezellige voorjaarsloop te worden, perfect om samen te genieten van de bloeiende natuur en het mooie weer.

Naast hardlopend mag de route ook wandelend worden afgelegd. En uiteraard is het niet verplicht elke 500 m een hapje of een drankje te nemen.

Wil je je inschrijven als deelnemer? Dat kan nu! Meld je aan als deelnemer of als vrijwilliger voor een van de 10 tafels door een e-mail te sturen naar activiteiten@av-archeus.nl
Vermeld daarbij of je meeloopt of dat je voor een hapje of drankje zorgt. Alle leden en hun vrienden/familie zijn van harte welkom om mee te doen.

Laten we er samen een onvergetelijke “Archeus Run – Bite – Run” van maken! We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal te zien op zondag 21 mei. Schrijf je nu in en vergeet niet om het evenement te delen met vrienden en familie. Tot dan!

Sportieve groet, De Activiteitencommissie
Willy, Monique & Anita