Atletiek

Hardlopen

    Info evenement

  • Datum: 7 november 2023
    • Aanvang
    • 19:30 én 20:00 uur

Archeus start in september met open trainingen in de eerste week van de maand. Op deze trainingen ben je geheel vrijblijvend welkom om mee te trainen. Je kunt dan kennis maken met de manier van trainen, onze accommodatie en de andere lopers van Archeus. Deelname is gratis.

Data in november zijn:

  • 7 november op de baan
  • 11 november in ’t Rommelgebergte
  • 12 november duurloop vanaf Archeus

Trainingen op de atletiekbaan.

Elke dinsdag- en donderdagavond kun je trainen op de atletiekbaan van Archeus. Op Dinsdag zijn er 2 open trainingen, om 19:30 en 20:00 uur

Vanaf 19:30 ben je welkom als je begint en ontspannen wilt (leren) hardlopen en eventueel wilt  toewerken naar een 5 kilometer loop. Ook kun je dit tijdstip aansluiten als je al 5 km kunt lopen en wilt trainen naar een snellere tijd op b.v. de 5 km en/of te trainen naar de 10 kilometer.
Om 20:00 uur start je als je als loper al iets verder bent en je wilt verbeteren op afstanden van 5km tot de marathon.

De baantrainingen bestaan uit loopscholing en het hoofdprogramma met interval. Daarnaast wordt het aangevuld met core-stability training en is er de mogelijkheid om gerichte krachttraining te doen in het krachthonk.

Voor de groepen wordt elke maand een schema opgesteld dat te vinden is op de site. Daarmee zijn trainingen ook zelfstandig uit te voeren. En doordat de duurlopen zijn opgenomen heb je een compleet trainingsschema. Zo word je begeleid om zo verantwoord mogelijk te trainen om jouw doel te halen.

Informatie over alle open trainingen vindt je op de volgende pagina: Open trainingen bij Archeus