Wedstrijd info

• 10:00 uur
      Afstand 42,195 km

Marathon Nationaal Landschap.

17 september 2017 kunnen hardlopers weer deelnemen aan de Marathon Nationaal Landschap Winterswijk. De Marathon Nationaal Landschap is een uniek evenement voor hardlopers. Ontdek de prachtige natuur van Winterswijk. Het is geen wedstrijd, maar vooral gericht op genieten. En je steunt ook nog eens het goede doel.

Loop (samen) de marathon.

Je kunt de marathon solo afleggen, als duo met een fietser en loper en ook als trio met twee fietsers en een loper.

Bij een duo-marathon schrijf je je met z’n tweeën in. Je start samen met één (eigen) fiets en legt met z’n tweeën afwisselend lopend en fietsend de volledige marathonafstand af. Onderweg kun je naar behoefte wisselen: de loper gaat fietsen en andersom. Alle combinaties van afstanden zijn daarbij mogelijk (41-1; 30-12; 25-15; 22 -20, enzovoort). Zo loop je een halve marathon, maar beleef je de hele!

Bij een trio-marathon schrijf je je met z’n drieën in. Je start samen met twee (eigen) fietsen en legt met z’n drieën afwisselend lopend en fietsend de volledige marathonafstand af.

De organisatie maakt een klassement met finishtijden op. ‘Als je zo’n enorme afstand hebt afgelegd, wil je toch wel het bewijs van je finishtijd zien. Maar het blijft een recreatieve marathon, waarbij het genieten van het landschap en de gezelligheid onderweg voorop staan’.

De Marathon Nationaal Landschap wordt georganiseerd door de stichting Marathon Winterswijk, die in 2012 is opgericht. De organisatie achter deze stichting bestaat uit Atletiekvereniging Archeus, Runvision en een aantal enthousiaste vrijwilligers.

Meer informatie vindt je op www.marathonwinterswijk.nl

Een sfeerimpressie van voorgaande jaren:

Deel dit bericht...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone