• Datum: 5 juni 2020
    en: 5 juni 2020
    • 19:00 uur

Vrijdagavond 5 juni – All Comers Meet nr.1

In 2020 wordt de All Comers Meet nr 1 op 5 juni gehouden. Onderstaande info is van 2019.

Op 21 juni vindt de 2e van de 4 Achterhoekse avondwedstrijden plaats in Winterswijk. Een laagdrempelige, korte wedstrijd voor iedereen (junioren en ouder)

Het programma bestaat uit:

• 200m sprint (geen e.t.)
  • Verspringen
  • Kogelslingeren
  • Steeplechase (1000, 1500, 2000, 3000)
  • 400m voor Racerunners (* alleen bij minimaal 3 deelnemers)

Kogelslingeren en steeplechase zijn weinig aangeboden onderdelen, maar ook juist daarom willen we iedereen de kans bieden om er eens mee in aanraking te komen. Ook merkten we vorig jaar al dat er vanuit de wijde regio ook echt behoefte is aan deze beide onderdelen. Een beetje oefenen vooraf is natuurlijk wel gewenst…

Bijzonderheden
Aanvang 19.00u  (Na-inschrijving tot uiterlijk 18.30u)
Aanmelden: Atletiek.nu
Deelname gratis
Tijden handgemeten (geen e.t.)
Het is niet mogelijk om je zowel voor kogelslingeren als steeplechase in te schrijven.
Er is een maximum aantal deelnemer op enkele onderdelen, dus meld je op tijd aan!

De andere 3 All Comers Meet wedstrijden vinden plaats op vrijdagen:
1e  7 juni              Aalten
3e   5 juli              Doetinchem